Workshops
Koken met seizoensproducten, fermenteren, koken op vuur en zelf bijzondere drankjes maken - wij organiseren de leukste workshops met smaak op verschillende locaties.
Agenda
Zondag 4 mei
Workshop ‘Fermentatie, mosterd & pickles’
Tijdens deze workshop duiken we in de wereld van lacto-fermentatie. Dé manier om seizoensgroenten te conserveren en een bijzondere twist te geven. We vertellen je alles over deze manier van fermenteren en wat de voordelen zijn voor je lichaam. Ook laten we je zien hoe je zelf mosterd en pickles in verschillende smaken maakt.
Zondag 4 mei, 14 tot 16 uur @ Eemstuin. Prijs: 45 euro p.p.
—————-
Zondag 15 juni
Workshop ‘Creëer zomerse smaken met fermentatie’
Tijdens deze workshop duiken we in de wereld van fermentatie. Dé manier om seizoensgroenten te conserveren en bijzondere zomerse drankjes te maken. We vertellen je alles over deze manier van fermenteren en wat de voordelen zijn voor je lichaam.
Zondag 15 juni, 14 tot 16 uur @ Zeegse. Prijs: 45 euro p.p.
MELD JE AAN
—————
Zondag 12 t/m 14 september
Workshop ‘Wildlife and goodness in a glass’
Wat een feest dat we weer workshops mogen geven op het fantastische Campfire Stories festival! Dé plek waar liefhebbers van natuur, koken, muziek, dans en creativiteit samenkomen. Wil je erbij zijn, koop dan snel een kaartje en laat je een weekend lang inspireren.
Locatie: Campfire Stories. Meer informatie volgt.